Je loopt al langere tijd met een gevoel van milde maar voortdurende onvrede over je relatie. De gesprekken gaan eigenlijk niet over wat je echt bezig houdt, en waar de ander ‘zit’ is ook een mysterie. Of misschien blijven jullie in dezelfde ruzies verzanden en het lijkt of je elkaars vijand bent in plaats van partners.

Het kan ook zijn dat je er onlangs achter bent gekomen dat je partner is vreemdgegaan of jijzelf merkt dat je open staat voor flirten met een ander. Wellicht geeft één van jullie tweeën aan een scheiding te overwegen. Je zit met vragen als 'hoe heeft het zover kunnen komen?', 'hoe komen we weer tot elkaar?' of 'kan ik die ander ooit weer vertrouwen?'. Elk gesprek eindigt in een pijnlijke ruzie en jullie weten niet meer hoe je bij elkaar kunt komen.

 

In alle bovenstaande gevallen is spraken van conflict. Onderhuids en vermijdend, of juist openlijk en rauw.. harmonie en echte vrede ontbreken. Ik help jullie graag verder. Als relatietherapeut en conflictcoach ben ik opgeleid om jullie te helpen navigeren door het mijnenveld van emoties dat voor je ligt. Ik neem jullie mee in een proces van échte verzoening, dit betekent niet zalf op de wonden smeren, maar dat wat jullie zover gebracht heeft bij de wortel aanpakken en in het licht brengen. De eerste stap naar herstel.

 

Omdat ik de leiding neem in de gesprekken zal er een veilige omgeving ontstaan waarin jullie kunnen zeggen wat je echt denkt en voelt, zonder dat het gesprek escaleert. Ik gun jullie van harte dat jullie samen oud mogen worden en terug kunnen kijken op deze periode als een tijd van groei en transformatie, die jullie dichter bij elkaar bracht en sterker heeft gemaakt. Ik streef altijd naar verzoening en herstel, maar kan dit alleen doen als beide partijen zich hiervoor in willen zetten.

 

Als je graag wilt werken aan het herstellen van jullie relatie, neem dan contact op. Reconcilia wil zich graag voor jullie inzetten.